Blog navigation
Latest posts
Latest comments

Popular posts

Sort by:
  • Czym są piny w growkicie i jak wpływają na uprawę grzybów
    Czym są piny w growkicie i jak wpływają na uprawę grzybów
    94 Views

Czym są piny w growkicie i jak wpływają na uprawę grzybów Wprowadzenie do uprawy grzybów z growkit Growkity to jedno z najpopularniejszych rozwiązań dla osób zainteresowanych własną uprawą grzybów psylocybinowych. Wynika to z faktu, że oferują one relatywnie prosty i szybki sposób na rozpoczęcie hodowli. Jednak, zanim będziemy mogli cieszyć się efektami naszej pracy, musimy zrozumieć, czym są tak zwane piny i jakie mają znaczenie w procesie wzrostu grzybów. Co to są piny? W kontekście...

Find ud af mere
  • Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    94 Views

Magiczne Grzyby w Wilgotnym Lokum – Recenzja Mangi 18+ W branży komiksowej Japonii manga była zawsze platformą do eksploracji niekonwencjonalnych tematów. Jednym z nich jest publikacja zatytułowana "Co się stało, gdy moja przestrzeń stała się tak wilgotna, że zaczęły w niej rosnąć magiczne grzyby, a ja je zjadłem i dostałem supermoc". Złożoność tej mangi zdecydowanie przyciąga uwagę – i nie bez powodu. Specjalistyczne spojrzenie na unikalną fabułę Ta manga, skierowana do dorosłych, zabiera...

Find ud af mere
  • Nowe magiczne grzyby odkryte w Afryce są nieznanym gatunkiem
    Nowe magiczne grzyby odkryte w Afryce są nieznanym gatunkiem
    94 Views

Nowe magiczne grzyby odkryte w Afryce są nieznanym gatunkiem Odkrycie nowych gatunków w świecie przyrody zawsze wzbudza duże zainteresowanie zarówno naukowców, jak i miłośników przyrody. Niedawno w Afryce natrafiono na unikalny gatunek magicznych grzybów, który z pewnością przyciągnie uwagę świata naukowego oraz entuzjastów mikologii. Przyjrzyjmy się bliżej temu fascynującemu odkryciu na kontynencie afrykańskim. Odkrycie i klasyfikacja nowego gatunku Znalezisko magicznych grzybów w Afryce,...

Find ud af mere
  • London: Sklep z magicznymi grzybami nadal otwarty mimo zamknięć sieci
    London: Sklep z magicznymi grzybami nadal otwarty mimo zamknięć sieci
    94 Views

London: Sklep z Magicznymi Grzybami Nadal Otwarty Mimo Zamknięć Sieci W ostatnich tygodniach przemysł związany z legalnymi grzybami psylocybinowymi w Kanadzie stanął przed nie lada wyzwaniem. Ogólnokrajowa sieć sklepów z magicznymi grzybami podjęła decyzję o zamknięciu 30 swoich lokalizacji, co wywołało poruszenie wśród entuzjastów naturalnych substancji psychoaktywnych. Jednakże, na przekór tym wydarzeniom, sklep w Londynie postanowił kontynuować działalność. Sytuacja Sklepów z Grzybami...

Find ud af mere
|< .... 112113114115116117118119120121122 .... >|
Showing 465 to 468 of 910 (228 Pages)