Blog navigation
Últimas entradas
Últimos comentarios

Entradas populares

Ordenar por:
  • Nowe przepisy w New Hampshire mogą złagodzić kary za grzyby halucynogenne
    Nowe przepisy w New Hampshire mogą złagodzić kary za grzyby halucynogenne
    96 Visitas

Nowe przepisy w New Hampshire mogą złagodzić kary za grzyby halucynogenne Prawo dotyczące grzybów halucynogennych, często określanych jako "magiczne grzyby", od dawna wzbudza kontrowersje. Stan New Hampshire, podobnie jak wiele innych stanów w USA, podejmuje kroki, by zrewidować swoje podejście do psylocybiny – substancji aktywnej w tych grzybach. W tym artykule przyjrzymy się nowym propozycjom legislacyjnym, które mogą potencjalnie zmienić penalizację za posiadanie i używanie grzybów...

Más información
  • Tragiczny wypadek: Guru ukarany grzybami psychoaktywnymi po śmierci kobiety
    Tragiczny wypadek: Guru ukarany grzybami psychoaktywnymi po śmierci kobiety
    96 Visitas

Tragiczny wypadek: Guru ukarany grzybami psychoaktywnymi po śmierci kobiety Wstęp do sprawy Na całym świecie rośnie zainteresowanie alternatywnymi podejściami do leczenia zdrowia mentalnego, a jednym z kontrowersyjnych tematów są grzyby psylocybinowe. Niedawny przypadek w Australii stał się punktem centralnym dyskusji na temat ich bezpieczeństwa i etyki. Tragiczne wydarzenia związane z ich spożywaniem miały druzgocące skutki, zwłaszcza dla bliskich ofiary, oraz wywołały debatę na temat...

Más información
  • Kierowcy ciężarówek zatrzymani z 36 milionami dolarów marihuany i grzybami psychodelicznymi w New Jersey
    Kierowcy ciężarówek zatrzymani z 36 milionami dolarów marihuany i grzybami psychodelicznymi w New Jersey
    96 Visitas

Kierowcy ciężarówek zatrzymani z 36 milionami dolarów marihuany i grzybami psychodelicznymi w New Jersey Kolejna spektakularna operacja policyjna zakończyła się zatrzymaniem kierowców ciężarówek przewożących pokaźną ilość nielegalnych substancji. W New Jersey schwytano dwóch mężczyzn, którzy transportowali zarówno marihuanę, jak i grzyby psychodeliczne o łącznej wartości 36 milionów dolarów. Operacja, prowadzona z precyzją godną najlepszych detektywów, ujawniła skalę zorganizowanego...

Más información
  • Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem
    Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem
    96 Visitas

Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem W dzisiejszych czasach coraz więcej ludzi poszukuje alternatywnych metod odkrywania swojego wnętrza i poszerzania świadomości. Jednym z coraz popularniejszych trendów są reteraty z użyciem grzybów halucynogennych, takich jak psylocybina. Jako uznany ekspert z dziedziny psychodelików, wielokrotnie uczestniczyłem w takich wydarzeniach, a swoje doświadczenia zebrałem, aby dzielić się wartościową wiedzą na drpsy.eu. Czym są...

Más información
|< .... 9596979899100101102103104105 .... >|
Showing 397 to 400 of 910 (228 Pages)