Blog navigation
Últimas entradas
Últimos comentarios

Entradas populares

Ordenar por:
  • Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem
    Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem
    97 Visitas

Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem W dzisiejszych czasach coraz więcej ludzi poszukuje alternatywnych metod odkrywania swojego wnętrza i poszerzania świadomości. Jednym z coraz popularniejszych trendów są reteraty z użyciem grzybów halucynogennych, takich jak psylocybina. Jako uznany ekspert z dziedziny psychodelików, wielokrotnie uczestniczyłem w takich wydarzeniach, a swoje doświadczenia zebrałem, aby dzielić się wartościową wiedzą na drpsy.eu. Czym są...

Más información
  • Noc pełna wrażeń w londyńskiej wystawie Van Gogha
    Noc pełna wrażeń w londyńskiej wystawie Van Gogha
    97 Visitas

Noc pełna wrażeń w londyńskiej wystawie Van Gogha Wizyta w londyńskiej Galerii Narodowej może być przeżyciem niepowtarzalnym, zwłaszcza gdy jej wnętrza wypełnia magia twórczości jednego z najznamienitszych malarzy holenderskich - Vincenta van Gogha. Najnowsza wystawa, która w tych dniach przyciąga tłumy ludzi z całego świata, to prawdziwy hołd złożony artyście, którego prace wciąż rezonują z publicznością na całym globie. Van Gogh: Mistrz kolorów i emocji Vincent van Gogh to postać, którą...

Más información
  • Nowe gatunki grzybów halucynogennych sugerują ich przybycie do Ameryki poprzez odchody bizonów
    Nowe gatunki grzybów halucynogennych sugerują ich przybycie do Ameryki poprzez odchody bizonów
    97 Visitas

Nowe gatunki grzybów halucynogennych sugerują ich przybycie do Ameryki poprzez odchody bizonów Podczas gdy świat nauki wciąż odkrywa tajemnice świata przyrody, czasem znajdujemy odpowiedzi tam, gdzie byśmy się ich najmniej spodziewali. Tak jest w przypadku nowo odkrytych gatunków grzybów psylocybinowych, które zdają się sugerować zaskakującą podróż przez kontynenty na odchodach bizonów. Jakie znaczenie ma to odkrycie dla nauki, wiedzy o grzybach i ich historii? O tym wszystkim porozmawiamy w...

Más información
  • London: Sklep z magicznymi grzybami nadal otwarty mimo zamknięć sieci
    London: Sklep z magicznymi grzybami nadal otwarty mimo zamknięć sieci
    97 Visitas

London: Sklep z Magicznymi Grzybami Nadal Otwarty Mimo Zamknięć Sieci W ostatnich tygodniach przemysł związany z legalnymi grzybami psylocybinowymi w Kanadzie stanął przed nie lada wyzwaniem. Ogólnokrajowa sieć sklepów z magicznymi grzybami podjęła decyzję o zamknięciu 30 swoich lokalizacji, co wywołało poruszenie wśród entuzjastów naturalnych substancji psychoaktywnych. Jednakże, na przekór tym wydarzeniom, sklep w Londynie postanowił kontynuować działalność. Sytuacja Sklepów z Grzybami...

Más información
|< .... 99100101102103104105106107108109 .... >|
Showing 413 to 416 of 910 (228 Pages)