Blog navigation
Latest posts
Latest comments

Popular posts

Sort by:
  • Teoria zjaranej małpy sugeruje, że psychodeliki mogły przyspieszyć ewolucję człowieka
    Teoria zjaranej małpy sugeruje, że psychodeliki mogły przyspieszyć ewolucję człowieka
    85 Views

Teoria Zjaranej Małpy Sugeruje, Że Psychodeliki Mogły Przyspieszyć Ewolucję Człowieka Autorem artykułu jest uznany ekspert w dziedzinie neurobiologii i psychologii ewolucyjnej, Doktor PSY, który ma wieloletnie doświadczenie w badaniach nad wpływem substancji psychoaktywnych na mózg oraz zachowanie człowieka. Co To Jest Teoria Zjaranej Małpy? Teoria Zjaranej Małpy, zaproponowana przez etnobotanika i pisarza Terence’a McKennę w latach 90., sugeruje, że spożywanie psychodelicznych grzybów...

Lisateave
  • Zatrzymania grzybów psilocybinowych przez organy ścigania znacznie wzrosły w latach 2017-2022
    Zatrzymania grzybów psilocybinowych przez organy ścigania znacznie wzrosły w latach 2017-2022
    85 Views

Zatrzymania grzybów psilocybinowych przez organy ścigania znacznie wzrosły w latach 2017-2022 **Doktor PSY** | Ekspert w dziedzinie psychodelików i zdrowia psychicznego Artykuł omawia dynamiczny wzrost zatrzymań grzybów psilocybinowych przez organy ścigania w USA w latach 2017-2022. W tym okresie liczba przypadków, w których skonfiskowano te grzyby, wzrosła w zatrważającym tempie. W oparciu o dane dostarczone przez National Institute on Drug Abuse (NIDA), poniżej przedstawiam szczegółowy...

Lisateave
  • Psylocybina to temat badań nad magicznymi grzybami
    Psylocybina to temat badań nad magicznymi grzybami
    85 Views

Psylocybina jako temat badań nad magicznymi grzybami Psylocybina, aktywny składnik występujący w tak zwanych „magicznych grzybach”, przez lata była przedmiotem licznych badań naukowych. W ostatnich dekadach wzrasta zainteresowanie tym związkiem chemicznym ze względu na jego potencjalne korzyści terapeutyczne. Doktor PSY, uznany ekspert w dziedzinie neuropsychologii, opisuje psylocybinę jako substancję o...

Lisateave
  • Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie
    Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie
    85 Views

Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się nad mocą natury i jej wpływem na nasze życie psychiczne? Jednym z najnowszych trendów zdobywających popularność jest truffelceremonie – wyjątkowe doświadczenie, które może odmienić twoje życie. W tym artykule podzielę się swoją podróżą przez ten fascynujący rytuał, opisując nie tylko jego przebieg, ale również moje osobiste przemyślenia i odkrycia. Zanurzcie się we mnie i odkryjcie fascynujący...

Lisateave
|< .... 166167168169170171172173174175176 .... >|
Showing 681 to 684 of 910 (228 Pages)