Blog navigation
Derniers articles
Derniers commentaires

Articles populaires

Trier par :
  • Psyence Biomedical uzyskał zgodę na badania kliniczne fazy IIb z psylocybiną
    Psyence Biomedical uzyskał zgodę na badania kliniczne fazy IIb z psylocybiną
    60 Vues

Psyence Biomedical Uzyskał Zgodę na Badania Kliniczne Fazy IIb z Psylocybiną Świat nauki zrobił kolejny krok w kierunku lepszego zrozumienia potencjału psylocybiny w leczeniu zaburzeń psychicznych. Firma Psyence Biomedical otrzymała aprobatę na prowadzenie badań klinicznych fazy IIb z udziałem tego związku. Projekt ten jest kamieniem milowym w poszukiwaniach alternatywnych terapii dla pacjentów zmagających się z problemami natury psychicznej i emocjonalnej. Psylocybina: Czym Jest i Jak...

En savoir plus
  • Psylocybina może pomóc osobom w depresji ponownie cieszyć się muzyką
    Psylocybina może pomóc osobom w depresji ponownie cieszyć się muzyką
    60 Vues

Psylocybina może pomóc osobom w depresji ponownie cieszyć się muzyką Depresja to jedno z najczęściej diagnozowanych zaburzeń psychicznych na świecie, która odbiera radość z życia, w tym także z doświadczeń artystycznych, takich jak muzyka. Istnieją jednak nowe nadzieje dla osób borykających się z tą przypadłością. Badania wskazują, że psylocybina, naturalnie występująca substancja w niektórych gatunkach grzybów, może odzyskać muzyczną wrażliwość. Co to jest psylocybina?...

En savoir plus
  • Sklep w Ottawie sprzedaje magiczne grzyby w proteście przeciwko niesprawiedliwym przepisom
    Sklep w Ottawie sprzedaje magiczne grzyby w proteście przeciwko niesprawiedliwym przepisom
    60 Vues

Sklep w Ottawie sprzedaje magiczne grzyby w proteście przeciwko niesprawiedliwym przepisom Ruch w kierunku reformy prawa dotyczącego psylocybiny W tajemniczym, a zarazem transformacyjnym świecie substancji psychodelicznych, magiczne grzyby zdobywają coraz większą uwagę zarówno naukowców, jak i społeczeństwa. Ostatnie wydarzenia w Ottawie wywołały dyskusję na temat regulacji prawnych dotyczących używania psylocybiny. Miejscowy sklep zdecydował się na odważny krok w proteście przeciwko...

En savoir plus
  • Zatrzymanie operacji produkcji grzybów halucynogennych w San Diego z udziałem dzieci
    Zatrzymanie operacji produkcji grzybów halucynogennych w San Diego z udziałem dzieci
    60 Vues

Zatrzymanie operacji produkcji grzybów halucynogennych w San Diego z udziałem dzieci W ostatnim okresie w San Diego ujawniono nielegalną operację produkcji psylocybiny, w której, co budzi szczególne oburzenie, uczestniczyły dzieci. Zatrzymanie tej działalności odsłania nieetyczne praktyki, jakie mogą się pojawić w branży związanej z produkcją substancji psychodelicznych. Warto przyjrzeć się bliżej, jakie konsekwencje prawne oraz społeczne niesie za sobą taki proceder. Co to jest...

En savoir plus
|< .... 192193194195196197198199200201202 .... >|
Showing 785 to 788 of 910 (228 Pages)