Blog navigation
Latest posts
Latest comments

Popular posts

Sort by:
  • Świat psychodelików zyskuje na znaczeniu w biznesie
    Świat psychodelików zyskuje na znaczeniu w biznesie
    86 Views

Świat psychodelików zyskuje na znaczeniu w biznesie W ostatnich latach coraz więcej mówi się o powrocie substancji psychodelicznych na salony medycyny, nauki, a także biznesu. Substancje takie jak LSD, psylocybina, DMT czy MDMA, których badania były w przeszłości przerywane lub ograniczane, teraz przeżywają swoisty renesans. Na czym polega ten nowy trend i jakie konsekwencje może mieć dla różnorodnych sektorów życia społecznego i biznesowego? W artykule opowiada o tym ekspert w tej...

Uzzini vairāk
  • Rośnie liczba telefonów do ośrodków toksykologicznych dotyczących grzybów halucynogennych
    Rośnie liczba telefonów do ośrodków toksykologicznych dotyczących grzybów halucynogennych
    86 Views

Rośnie liczba telefonów do ośrodków toksykologicznych dotyczących grzybów halucynogennych W ostatnich latach zjawisko stosowania grzybów halucynogennych zyskuje na popularności. Zjawisko to niesie za sobą coraz większe zagrożenia, co znajduje odzwierciedlenie w rosnącej liczbie telefonów do ośrodków toksykologicznych. Dr PSY, uznany ekspert w dziedzinie psychodelików z osobistym doświadczeniem, wyjaśnia, dlaczego tak się dzieje oraz jakie mogą być tego skutki. Wzrost popularności grzybów...

Uzzini vairāk
  • Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie
    Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie
    86 Views

Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się nad mocą natury i jej wpływem na nasze życie psychiczne? Jednym z najnowszych trendów zdobywających popularność jest truffelceremonie – wyjątkowe doświadczenie, które może odmienić twoje życie. W tym artykule podzielę się swoją podróżą przez ten fascynujący rytuał, opisując nie tylko jego przebieg, ale również moje osobiste przemyślenia i odkrycia. Zanurzcie się we mnie i odkryjcie fascynujący...

Uzzini vairāk
  • Psilocybine jako skuteczna terapia w leczeniu depresji
    Psilocybine jako skuteczna terapia w leczeniu depresji
    86 Views

Psilocybine jako skuteczna terapia w leczeniu depresji Depresja jest współczesnym wyzwaniem zdrowotnym, z którym borykają się miliony ludzi na całym świecie. Tradycyjne metody leczenia, takie jak farmakoterapia i terapia poznawczo-behawioralna, nie zawsze okazują się skuteczne. W związku z tym naukowcy i lekarze coraz częściej zwracają uwagę na alternatywne metody leczenia, w tym na psilocybinę - substancję psychodeliczną. Psilocybine, pozyskiwana z określonych gatunków grzybów, staje się...

Uzzini vairāk
|< .... 182183184185186187188189190191192 .... >|
Showing 745 to 748 of 910 (228 Pages)