Blog navigation
Publicações mais recentes
Comentários mais recentes

Publicações populares

Ordenar por:
  • Uzdrawiacz duchowy oferujący magiczne grzyby unika skazania za handel narkotykami
    Uzdrawiacz duchowy oferujący magiczne grzyby unika skazania za handel narkotykami
    97 Visualizações

Uzdrawiacz duchowy oferujący magiczne grzyby unika skazania za handel narkotykami Niewielkie miasteczko Clunes w stanie Wiktoria kryje w sobie historię, która obiegła cały świat dzięki nietypowemu przypadkowi związanemu z grzybami psylocybinowymi. Deanne Mathews, znana w lokalnej społeczności jako duchowy uzdrawiacz, stała się centralną postacią tej sprawy. Mathews prowadziła sesje terapeutyczne w swoim saharańskim ośrodku wellness, podczas których stosowane były **magic mushrooms**, znane...

Saiba mais
  • Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem
    Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem
    97 Visualizações

Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem W dzisiejszych czasach coraz więcej ludzi poszukuje alternatywnych metod odkrywania swojego wnętrza i poszerzania świadomości. Jednym z coraz popularniejszych trendów są reteraty z użyciem grzybów halucynogennych, takich jak psylocybina. Jako uznany ekspert z dziedziny psychodelików, wielokrotnie uczestniczyłem w takich wydarzeniach, a swoje doświadczenia zebrałem, aby dzielić się wartościową wiedzą na drpsy.eu. Czym są...

Saiba mais
  • Nowe gatunki grzybów halucynogennych sugerują ich przybycie do Ameryki poprzez odchody bizonów
    Nowe gatunki grzybów halucynogennych sugerują ich przybycie do Ameryki poprzez odchody bizonów
    97 Visualizações

Nowe gatunki grzybów halucynogennych sugerują ich przybycie do Ameryki poprzez odchody bizonów Podczas gdy świat nauki wciąż odkrywa tajemnice świata przyrody, czasem znajdujemy odpowiedzi tam, gdzie byśmy się ich najmniej spodziewali. Tak jest w przypadku nowo odkrytych gatunków grzybów psylocybinowych, które zdają się sugerować zaskakującą podróż przez kontynenty na odchodach bizonów. Jakie znaczenie ma to odkrycie dla nauki, wiedzy o grzybach i ich historii? O tym wszystkim porozmawiamy w...

Saiba mais
  • London: Sklep z magicznymi grzybami nadal otwarty mimo zamknięć sieci
    London: Sklep z magicznymi grzybami nadal otwarty mimo zamknięć sieci
    97 Visualizações

London: Sklep z Magicznymi Grzybami Nadal Otwarty Mimo Zamknięć Sieci W ostatnich tygodniach przemysł związany z legalnymi grzybami psylocybinowymi w Kanadzie stanął przed nie lada wyzwaniem. Ogólnokrajowa sieć sklepów z magicznymi grzybami podjęła decyzję o zamknięciu 30 swoich lokalizacji, co wywołało poruszenie wśród entuzjastów naturalnych substancji psychoaktywnych. Jednakże, na przekór tym wydarzeniom, sklep w Londynie postanowił kontynuować działalność. Sytuacja Sklepów z Grzybami...

Saiba mais
|< .... 9596979899100101102103104105 .... >|
Showing 397 to 400 of 910 (228 Pages)