Blog navigation
Publicações mais recentes
Comentários mais recentes

Publicações populares

Ordenar por:
  • Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem
    Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem
    96 Visualizações

Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem W dzisiejszych czasach coraz więcej ludzi poszukuje alternatywnych metod odkrywania swojego wnętrza i poszerzania świadomości. Jednym z coraz popularniejszych trendów są reteraty z użyciem grzybów halucynogennych, takich jak psylocybina. Jako uznany ekspert z dziedziny psychodelików, wielokrotnie uczestniczyłem w takich wydarzeniach, a swoje doświadczenia zebrałem, aby dzielić się wartościową wiedzą na drpsy.eu. Czym są...

Saiba mais
  • Noc pełna wrażeń w londyńskiej wystawie Van Gogha
    Noc pełna wrażeń w londyńskiej wystawie Van Gogha
    96 Visualizações

Noc pełna wrażeń w londyńskiej wystawie Van Gogha Wizyta w londyńskiej Galerii Narodowej może być przeżyciem niepowtarzalnym, zwłaszcza gdy jej wnętrza wypełnia magia twórczości jednego z najznamienitszych malarzy holenderskich - Vincenta van Gogha. Najnowsza wystawa, która w tych dniach przyciąga tłumy ludzi z całego świata, to prawdziwy hołd złożony artyście, którego prace wciąż rezonują z publicznością na całym globie. Van Gogh: Mistrz kolorów i emocji Vincent van Gogh to postać, którą...

Saiba mais
  • Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    96 Visualizações

Magiczne Grzyby w Wilgotnym Lokum – Recenzja Mangi 18+ W branży komiksowej Japonii manga była zawsze platformą do eksploracji niekonwencjonalnych tematów. Jednym z nich jest publikacja zatytułowana "Co się stało, gdy moja przestrzeń stała się tak wilgotna, że zaczęły w niej rosnąć magiczne grzyby, a ja je zjadłem i dostałem supermoc". Złożoność tej mangi zdecydowanie przyciąga uwagę – i nie bez powodu. Specjalistyczne spojrzenie na unikalną fabułę Ta manga, skierowana do dorosłych, zabiera...

Saiba mais
  • Niepewność wokół wprowadzenia substancji psychodelicznych w Kolorado
    Niepewność wokół wprowadzenia substancji psychodelicznych w Kolorado
    96 Visualizações

Niepewność wokół wprowadzenia substancji psychodelicznych w Kolorado Wstęp: Rewolucja czy Eksperyment? Kolorado od lat słynie z innowacyjnego podejścia do substancji psychoaktywnych. Historia rozpoczęła się od legalizacji marihuany, co zainspirowało wiele stanów do naśladowania. Dziś Kolorado ponownie znajduje się na czołówce, wprowadzając bardziej kontrowersyjny temat – substancje psychodeliczne. Jest to krok śmiały i ryzykowny, który przyciąga uwagę badaczy, lekarzy, a także przeciętnych...

Saiba mais
|< .... 96979899100101102103104105106 .... >|
Showing 401 to 404 of 910 (228 Pages)