Blog navigation
Publicações mais recentes
Comentários mais recentes

Publicações populares

Ordenar por:
  • Odkrywanie magii: Moja osobista podróż z grzybami halucynogennymi
    Odkrywanie magii: Moja osobista podróż z grzybami halucynogennymi
    83 Visualizações

Odkrywanie magii: Moja osobista podróż z grzybami halucynogennymi Jako doktor nauk przyrodniczych i psychodelicznych, zajmuję się badaniem wpływu grzybów halucynogennych na ludzki umysł i ciało. Moja podróż z tymi niezwykłymi organizmami rozpoczęła się wiele lat temu i do dziś trwa, pełna nowych odkryć i zaskoczeń. W niniejszym artykule pragnę podzielić się swoją wiedzą i doświadczeniami, które zgromadziłem jako ekspert w dziedzinie psychodelików. Zrozumienie natury grzybów halucynogennych...

Saiba mais
  • Odkrycie najbliższego krewnego magicznego grzyba w Afryce
    Odkrycie najbliższego krewnego magicznego grzyba w Afryce
    83 Visualizações

Odkrycie najbliższego krewnego magicznego grzyba w Afryce Ostatnie odkrycia naukowe przynoszą szeroko dyskutowaną wiadomość o odkryciu najbliższego krewnego magicznego grzyba w Afryce. Pomimo wcześniejszej obecności psylocybinowych grzybów szczególnie w Meksyku i innych częściach Ameryki Łacińskiej, afrykański kontynent okazuje się posiadać szczególnie interesującego przedstawiciela tego gatunku. Czym są magiczne grzyby? Magicznym grzybem nazywamy gatunek grzybów, który naturalnie wytwarza...

Saiba mais
  • Psilocybina i jej rola w leczeniu depresji
    Psilocybina i jej rola w leczeniu depresji
    83 Visualizações

Psilocybina i jej rola w leczeniu depresji Depresja to jedno z najczęściej występujących zaburzeń psychicznych, które dotyka miliony ludzi na całym świecie. Poszukiwanie skutecznych metod leczenia jest nieustającym wyzwaniem dla naukowców i lekarzy. Jednym z nowoczesnych podejść, które zyskuje na popularności, jest stosowanie psilocybiny — znanej substancji psychoaktywnej, pozyskiwanej z pewnych gatunków grzybów. Psilocybina: Czym jest i jak działa? Psilocybina to alkaloid znajdujący się w...

Saiba mais
  • Spotkania na Bliskim Kontakcie z Blaze
    Spotkania na Bliskim Kontakcie z Blaze
    83 Visualizações

Spotkania na Bliskim Kontakcie z Blaze Bliskie spotkania to temat, który od zawsze fascynował ludzi, łącząc elementy tajemnicy, nauki i filozofii. Niewielu jednak wie, że podobne zjawiska możemy obserwować w codziennym życiu, nawet będąc z dala od zgiełku kosmosu. Dzisiejszym przewodnikiem po tym intrygującym świecie jest Doktor PSY, znany ekspert w dziedzinie psychologii przestrzennej, który dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem na drpsy.eu. Fenomen Bliskich Spotkań Przez lata...

Saiba mais
|< .... 212213214215216217218219220221222 .... >|
Showing 865 to 868 of 910 (228 Pages)