Blog navigation
Latest posts
Latest comments

Popular posts

Sort by:
  • Uwolnienie z przestępczości grzybów halucynogennych w Minnesocie
    Uwolnienie z przestępczości grzybów halucynogennych w Minnesocie
    94 Views

Uwolnienie z przestępczości grzybów halucynogennych w Minnesocie Znaczenie deregulacji grzybów halucynogennych Grzyby psylocybinowe, znane ze swoich **psychodelicznych właściwości**, od lat są tematem licznych badań naukowych. W ostatnich latach, zainteresowanie tymi niezwykłymi organizmami znacząco wzrosło, a to za sprawą ich potencjalnych zastosowań terapeutycznych, szczególnie w leczeniu depresji i stanów lękowych. W Minnesocie zaczęto omawiać kwestię deregulacji grzybów halucynogennych,...

Zistite viac
  • Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    94 Views

Magiczne Grzyby w Wilgotnym Lokum – Recenzja Mangi 18+ W branży komiksowej Japonii manga była zawsze platformą do eksploracji niekonwencjonalnych tematów. Jednym z nich jest publikacja zatytułowana "Co się stało, gdy moja przestrzeń stała się tak wilgotna, że zaczęły w niej rosnąć magiczne grzyby, a ja je zjadłem i dostałem supermoc". Złożoność tej mangi zdecydowanie przyciąga uwagę – i nie bez powodu. Specjalistyczne spojrzenie na unikalną fabułę Ta manga, skierowana do dorosłych, zabiera...

Zistite viac
  • London: Sklep z magicznymi grzybami nadal otwarty mimo zamknięć sieci
    London: Sklep z magicznymi grzybami nadal otwarty mimo zamknięć sieci
    94 Views

London: Sklep z Magicznymi Grzybami Nadal Otwarty Mimo Zamknięć Sieci W ostatnich tygodniach przemysł związany z legalnymi grzybami psylocybinowymi w Kanadzie stanął przed nie lada wyzwaniem. Ogólnokrajowa sieć sklepów z magicznymi grzybami podjęła decyzję o zamknięciu 30 swoich lokalizacji, co wywołało poruszenie wśród entuzjastów naturalnych substancji psychoaktywnych. Jednakże, na przekór tym wydarzeniom, sklep w Londynie postanowił kontynuować działalność. Sytuacja Sklepów z Grzybami...

Zistite viac
  • Psychodeliki a problem uzależnień w współczesnym społeczeństwie
    Psychodeliki a problem uzależnień w współczesnym społeczeństwie
    94 Views

Psychodeliki a problem uzależnień w współczesnym społeczeństwie Współczesne społeczeństwo stoi wobec wielu wyzwań związanych z uzależnieniami, które obejmują nie tylko substancje psychoaktywne, ale również zachowania. Często mówi się o wpływie psychodelików na zdrowie psychiczne i ich potencjale terapeutycznym. Rośnie zainteresowanie naukowców i ekspertów takich jak Doktor PSY, który poświęcił swoją karierę na badanie zastosowania psychodelików w terapii uzależnień i chorób psychicznych....

Zistite viac
|< .... 105106107108109110111112113114115 .... >|
Showing 437 to 440 of 910 (228 Pages)