Blog navigation
Latest posts
Latest comments

Popular posts

Sort by:
  • Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie
    Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie
    84 Views

Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się nad mocą natury i jej wpływem na nasze życie psychiczne? Jednym z najnowszych trendów zdobywających popularność jest truffelceremonie – wyjątkowe doświadczenie, które może odmienić twoje życie. W tym artykule podzielę się swoją podróżą przez ten fascynujący rytuał, opisując nie tylko jego przebieg, ale również moje osobiste przemyślenia i odkrycia. Zanurzcie się we mnie i odkryjcie fascynujący...

Zistite viac
  • Najlepsza temperatura do uprawy grzybów psychoaktywnych to klucz do sukcesu
    Najlepsza temperatura do uprawy grzybów psychoaktywnych to klucz do sukcesu
    84 Views

Najlepsza temperatura do uprawy grzybów psychoaktywnych to klucz do sukcesu Magiczne grzyby, znane również jako grzyby psylocybinowe, zyskują na popularności nie tylko ze względu na ich potencjalne korzyści terapeutyczne, ale i przez fascynującą możliwość ich uprawy w domowych warunkach. Aby proces ten zakończył się sukcesem, niezwykle ważne jest zapewnienie odpowiednich warunków, w tym szczególnie **optymalnej temperatury**. Dlaczego temperatura jest tak ważna? Odpowiednia temperatura...

Zistite viac
  • Stan prowadzi dochodzenie po zatruciu dwóch osób syntetycznym psilocybinowym jedzeniem z grzybów halucynogennych
    Stan prowadzi dochodzenie po zatruciu dwóch osób syntetycznym psilocybinowym jedzeniem z grzybów halucynogennych
    84 Views

Stan prowadzi dochodzenie po zatruciu dwóch osób syntetycznym psilocybinowym jedzeniem z grzybów halucynogennych W ostatnich dniach doszło do niepokojącego zdarzenia, w którym dwie osoby doznały zatrucia po spożyciu jedzenia zawierającego syntetyczny psilocybin, znany również jako 4-AcO-DMT. Wydarzenie to miało miejsce w Kolorado, które od niedawna dopuściło możliwość medycznego stosowania grzybów halucynogennych. Teraz władze stanu prowadzą szczegółowe dochodzenie w tej sprawie, próbując...

Zistite viac
  • UC Berkeley rozpoczyna przełomowe badania nad psylocybiną i mózgiem
    UC Berkeley rozpoczyna przełomowe badania nad psylocybiną i mózgiem
    84 Views

UC Berkeley rozpoczyna przełomowe badania nad psylocybiną i mózgiem Uniwersytet Kalifornijski w Berkeley rozpoczął przełomowy projekt badawczy, mający na celu zgłębienie wpływu psylocybiny na ludzki mózg. Psylocybina to substancja psychoaktywna, która występuje naturalnie w niektórych gatunkach grzybów, powszechnie znana jako "magiczne grzyby". Celem badań jest lepsze zrozumienie, jak dokładnie ta substancja wpływa na naszą psychikę i zdrowie psychiczne. Rys historyczny i cele badania...

Zistite viac
|< .... 148149150151152153154155156157158 .... >|
Showing 609 to 612 of 910 (228 Pages)