Blog navigation
Latest posts
Latest comments

Popular posts

Sort by:
  • Psyence uzyskuje zgodę HREC na stosowanie psylocybiny w badaniach nad zaburzeniami adaptacyjnymi
    Psyence uzyskuje zgodę HREC na stosowanie psylocybiny w badaniach nad zaburzeniami adaptacyjnymi
    59 Views

Psyence uzyskuje zgodę HREC na stosowanie psylocybiny w badaniach nad zaburzeniami adaptacyjnymi W ostatnich latach coraz większą uwagę poświęca się potencjalnym korzyściom terapeutycznym substancji psychodelicznych, a jednym z najbardziej obiecujących związków jest psylocybina. Firma Psyence ogłosiła przełomowy krok w badaniach nad tym związkiem, otrzymując zgodę Human Research Ethics Committee (HREC) na rozpoczęcie badań klinicznych dotyczących zastosowania psylocybiny w leczeniu zaburzeń...

Uzzini vairāk
  • Psyence Biomedical uzyskał zgodę na badania kliniczne fazy IIb z psylocybiną
    Psyence Biomedical uzyskał zgodę na badania kliniczne fazy IIb z psylocybiną
    59 Views

Psyence Biomedical Uzyskał Zgodę na Badania Kliniczne Fazy IIb z Psylocybiną Świat nauki zrobił kolejny krok w kierunku lepszego zrozumienia potencjału psylocybiny w leczeniu zaburzeń psychicznych. Firma Psyence Biomedical otrzymała aprobatę na prowadzenie badań klinicznych fazy IIb z udziałem tego związku. Projekt ten jest kamieniem milowym w poszukiwaniach alternatywnych terapii dla pacjentów zmagających się z problemami natury psychicznej i emocjonalnej. Psylocybina: Czym Jest i Jak...

Uzzini vairāk
  • Nowoczesne Uprawy Płynne: Innowacje w Mykologii
    Nowoczesne Uprawy Płynne: Innowacje w Mykologii
    59 Views

Nowoczesne Uprawy Płynne: Innowacje w Mykologii W dzisiejszych czasach **uprawy płynne** stają się coraz bardziej popularne dzięki swojemu potencjałowi do rewolucjonizowania tradycyjnych metod hodowli grzybów. Jako ekspert w dziedzinie mykologii, doktor PSY pragnie podzielić się swoimi doświadczeniami oraz innowacjami, które mogą zmienić sposób, w jaki postrzegamy hodowlę grzybów. Zrozumienie Upraw Płynnych **Uprawy płynne** polegają na hodowli grzybni w płynnych podłożach, co pozwala na...

Uzzini vairāk
  • Zatrzymanie operacji produkcji grzybów halucynogennych w San Diego z udziałem dzieci
    Zatrzymanie operacji produkcji grzybów halucynogennych w San Diego z udziałem dzieci
    59 Views

Zatrzymanie operacji produkcji grzybów halucynogennych w San Diego z udziałem dzieci W ostatnim okresie w San Diego ujawniono nielegalną operację produkcji psylocybiny, w której, co budzi szczególne oburzenie, uczestniczyły dzieci. Zatrzymanie tej działalności odsłania nieetyczne praktyki, jakie mogą się pojawić w branży związanej z produkcją substancji psychodelicznych. Warto przyjrzeć się bliżej, jakie konsekwencje prawne oraz społeczne niesie za sobą taki proceder. Co to jest...

Uzzini vairāk
|< .... 190191192193194195196197198199200 .... >|
Showing 777 to 780 of 910 (228 Pages)