Blog navigation
Laatste berichten
Laatste Reacties

Geplaatst in :"2025 - Januari"

Sorteer op:
  • Najlepsze czekoladki z magicznymi grzybami w 2025 roku
    Najlepsze czekoladki z magicznymi grzybami w 2025 roku
    52 Keer bekeken

Najlepsze czekoladki z magicznymi grzybami w 2025 roku Wprowadzenie do świata mikrodawkowania W ostatnich latach obserwujemy gwałtowny wzrost zainteresowania produktami zawierającymi psylocybinę, takie jak czekoladki z magicznymi grzybami. Te niezwykłe produkty łączą w sobie nie tylko przyjemność spożywania czekolady, ale również potencjalne korzyści zdrowotne wynikające z mikrodawkowania. Dlaczego czekoladki z psylocybiną zyskują na popularności? Psylocybina, główny składnik aktywny...

Lees meer
  • Nowe gatunki grzybów halucynogennych sugerują ich przybycie do Ameryki poprzez odchody bizonów
    Nowe gatunki grzybów halucynogennych sugerują ich przybycie do Ameryki poprzez odchody bizonów
    52 Keer bekeken

Nowe gatunki grzybów halucynogennych sugerują ich przybycie do Ameryki poprzez odchody bizonów Podczas gdy świat nauki wciąż odkrywa tajemnice świata przyrody, czasem znajdujemy odpowiedzi tam, gdzie byśmy się ich najmniej spodziewali. Tak jest w przypadku nowo odkrytych gatunków grzybów psylocybinowych, które zdają się sugerować zaskakującą podróż przez kontynenty na odchodach bizonów. Jakie znaczenie ma to odkrycie dla nauki, wiedzy o grzybach i ich historii? O tym wszystkim porozmawiamy w...

Lees meer
  • Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    57 Keer bekeken

Magiczne Grzyby w Wilgotnym Lokum – Recenzja Mangi 18+ W branży komiksowej Japonii manga była zawsze platformą do eksploracji niekonwencjonalnych tematów. Jednym z nich jest publikacja zatytułowana "Co się stało, gdy moja przestrzeń stała się tak wilgotna, że zaczęły w niej rosnąć magiczne grzyby, a ja je zjadłem i dostałem supermoc". Złożoność tej mangi zdecydowanie przyciąga uwagę – i nie bez powodu. Specjalistyczne spojrzenie na unikalną fabułę Ta manga, skierowana do dorosłych, zabiera...

Lees meer
  • Odkrycie najbliższego krewnego grzybów halucynogennych w Afryce
    Odkrycie najbliższego krewnego grzybów halucynogennych w Afryce
    36 Keer bekeken

Odkrycie najbliższego krewnego grzybów halucynogennych w Afryce Grzyby psylocybinowe, zwane potocznie „magicznymi grzybami”, od lat fascynują naukowców i entuzjastów psychodelików. Ze względu na swoje unikalne właściwości, są przedmiotem licznych badań. Ostatnie odkrycie związane z tymi organizmami pochodzi z Afryki, gdzie zidentyfikowano ich najbliższego krewnego. Dr PSY, znany ekspert w dziedzinie mykologii i psychodelików, szeroko badał temat grzybów psylocybinowych, a odkrycie...

Lees meer
|< .... 56789101112131415>|
Showing 45 to 48 of 60 (15 Pages)