Blog navigation
Laatste berichten
Laatste Reacties

Populaire posts

Sorteer op:
  • Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    93 Keer bekeken

Magiczne Grzyby w Wilgotnym Lokum – Recenzja Mangi 18+ W branży komiksowej Japonii manga była zawsze platformą do eksploracji niekonwencjonalnych tematów. Jednym z nich jest publikacja zatytułowana "Co się stało, gdy moja przestrzeń stała się tak wilgotna, że zaczęły w niej rosnąć magiczne grzyby, a ja je zjadłem i dostałem supermoc". Złożoność tej mangi zdecydowanie przyciąga uwagę – i nie bez powodu. Specjalistyczne spojrzenie na unikalną fabułę Ta manga, skierowana do dorosłych, zabiera...

Lees meer
  • Nowe magiczne grzyby odkryte w Afryce są nieznanym gatunkiem
    Nowe magiczne grzyby odkryte w Afryce są nieznanym gatunkiem
    93 Keer bekeken

Nowe magiczne grzyby odkryte w Afryce są nieznanym gatunkiem Odkrycie nowych gatunków w świecie przyrody zawsze wzbudza duże zainteresowanie zarówno naukowców, jak i miłośników przyrody. Niedawno w Afryce natrafiono na unikalny gatunek magicznych grzybów, który z pewnością przyciągnie uwagę świata naukowego oraz entuzjastów mikologii. Przyjrzyjmy się bliżej temu fascynującemu odkryciu na kontynencie afrykańskim. Odkrycie i klasyfikacja nowego gatunku Znalezisko magicznych grzybów w Afryce,...

Lees meer
  • Mushrooms o magicznych właściwościach mogą poprawiać pamięć po stresie
    Mushrooms o magicznych właściwościach mogą poprawiać pamięć po stresie
    93 Keer bekeken

Mushrooms o magicznych właściwościach mogą poprawiać pamięć po stresie Recent studies in the field of psychedelic research reveal the potential therapeutic benefits of mushrooms with psychoactive properties, particularly psilocybin mushrooms, in aiding recovery from memory deficits induced by stress. These findings, published on drpsy.eu and elsewhere, could revolutionize how we perceive mental health treatments. Psylocybin i jego potencjał leczniczy Psylocybin, związek psychoaktywny...

Lees meer
  • Psychodeliki a problem uzależnień w współczesnym społeczeństwie
    Psychodeliki a problem uzależnień w współczesnym społeczeństwie
    93 Keer bekeken

Psychodeliki a problem uzależnień w współczesnym społeczeństwie Współczesne społeczeństwo stoi wobec wielu wyzwań związanych z uzależnieniami, które obejmują nie tylko substancje psychoaktywne, ale również zachowania. Często mówi się o wpływie psychodelików na zdrowie psychiczne i ich potencjale terapeutycznym. Rośnie zainteresowanie naukowców i ekspertów takich jak Doktor PSY, który poświęcił swoją karierę na badanie zastosowania psychodelików w terapii uzależnień i chorób psychicznych....

Lees meer
|< .... 109110111112113114115116117118119 .... >|
Showing 453 to 456 of 910 (228 Pages)