Blog navigation
Laatste berichten
Laatste Reacties

Populaire posts

Sorteer op:
  • Kierowcy ciężarówek zatrzymani z 36 milionami dolarów marihuany i grzybami psychodelicznymi w New Jersey
    Kierowcy ciężarówek zatrzymani z 36 milionami dolarów marihuany i grzybami psychodelicznymi w New Jersey
    114 Keer bekeken

Kierowcy ciężarówek zatrzymani z 36 milionami dolarów marihuany i grzybami psychodelicznymi w New Jersey Kolejna spektakularna operacja policyjna zakończyła się zatrzymaniem kierowców ciężarówek przewożących pokaźną ilość nielegalnych substancji. W New Jersey schwytano dwóch mężczyzn, którzy transportowali zarówno marihuanę, jak i grzyby psychodeliczne o łącznej wartości 36 milionów dolarów. Operacja, prowadzona z precyzją godną najlepszych detektywów, ujawniła skalę zorganizowanego...

Lees meer
  • Ayahuasca i jej wpływ na psychikę: nowatorskie badania
    Ayahuasca i jej wpływ na psychikę: nowatorskie badania
    114 Keer bekeken

Ayahuasca i jej wpływ na psychikę: Nowatorskie badania Ayahuasca, znana jako tradycyjny amazoński napój psychedeliczny, od wieków była wykorzystywana przez ludy rdzennych mieszkańców w celach religijnych i leczniczych. W ostatnich latach zdobywa coraz większe zainteresowanie w środowiskach naukowych jako potencjalne narzędzie terapeutyczne. Istotne pytanie brzmi: jak ayahuasca wpływa na psychikę? Nowatorskie badania, prowadzone przez zespół specjalistów z drpsy.eu, dostarczają przełomowych...

Lees meer
  • Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    114 Keer bekeken

Magiczne Grzyby w Wilgotnym Lokum – Recenzja Mangi 18+ W branży komiksowej Japonii manga była zawsze platformą do eksploracji niekonwencjonalnych tematów. Jednym z nich jest publikacja zatytułowana "Co się stało, gdy moja przestrzeń stała się tak wilgotna, że zaczęły w niej rosnąć magiczne grzyby, a ja je zjadłem i dostałem supermoc". Złożoność tej mangi zdecydowanie przyciąga uwagę – i nie bez powodu. Specjalistyczne spojrzenie na unikalną fabułę Ta manga, skierowana do dorosłych, zabiera...

Lees meer
  • Odkrycie najbliższego krewnego grzybów halucynogennych w Afryce
    Odkrycie najbliższego krewnego grzybów halucynogennych w Afryce
    114 Keer bekeken

Odkrycie najbliższego krewnego grzybów halucynogennych w Afryce Grzyby psylocybinowe, zwane potocznie „magicznymi grzybami”, od lat fascynują naukowców i entuzjastów psychodelików. Ze względu na swoje unikalne właściwości, są przedmiotem licznych badań. Ostatnie odkrycie związane z tymi organizmami pochodzi z Afryki, gdzie zidentyfikowano ich najbliższego krewnego. Dr PSY, znany ekspert w dziedzinie mykologii i psychodelików, szeroko badał temat grzybów psylocybinowych, a odkrycie...

Lees meer
|< .... 128129130131132133134135136137138 .... >|
Showing 529 to 532 of 910 (228 Pages)