Blog navigation
Publicações mais recentes
Comentários mais recentes

Publicações populares

Ordenar por:
  • Ewolucja psychodelików w historii ludzkości
    Ewolucja psychodelików w historii ludzkości
    91 Visualizações

Ewolucja psychodelików w historii ludzkości Psychodeliki odgrywają znaczącą rolę w kulturze i historii ludzkości. Ich zastosowanie datuje się na tysiące lat wstecz, a ich wpływ na religię, medycynę i sztukę był nieoceniony. W tym artykule przyjrzymy się ewolucji tych substancji na przestrzeni dziejów, opierając się na wiedzy naszego eksperta, Doktora PSY, który posiada osobiste doświadczenia związane z tym tematem. Antyczne korzenie psychodelików W ciągu wielu tysięcy lat psychodeliki...

Saiba mais
  • Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    91 Visualizações

Magiczne Grzyby w Wilgotnym Lokum – Recenzja Mangi 18+ W branży komiksowej Japonii manga była zawsze platformą do eksploracji niekonwencjonalnych tematów. Jednym z nich jest publikacja zatytułowana "Co się stało, gdy moja przestrzeń stała się tak wilgotna, że zaczęły w niej rosnąć magiczne grzyby, a ja je zjadłem i dostałem supermoc". Złożoność tej mangi zdecydowanie przyciąga uwagę – i nie bez powodu. Specjalistyczne spojrzenie na unikalną fabułę Ta manga, skierowana do dorosłych, zabiera...

Saiba mais
  • Psilocybe azurescens – mocny naturalny psychodelik, który musisz poznać
    Psilocybe azurescens – mocny naturalny psychodelik, który musisz poznać
    91 Visualizações

Psilocybe azurescens: Co kryje ich niezwykła moc? Grzyby Psilocybe azurescens, znane również jako łyżyska smukłotrzonowe, zdobyły szerokie zainteresowanie nie tylko w kręgach psychodelicznych, ale również naukowych. Ich niesamowicie silne właściwości psychodeliczne przyciągają uwagę badaczy i entuzjastów psychonautyki. Czym zatem wyróżniają się te niezwykłe grzyby i dlaczego są uznawane za jedne z najpotężniejszych naturalnych psychodelików? Zamierzeniem tego artykułu jest zgłębić tę...

Saiba mais
  • Sezonowe działania policji w Renfrew ujawniają niezwykłe zbiory grzybów halucynogennych
    Sezonowe działania policji w Renfrew ujawniają niezwykłe zbiory grzybów halucynogennych
    91 Visualizações

**Sezonowe działania policji w Renfrew ujawniają niezwykłe zbiory grzybów halucynogennych** Renfrew, malownicza miejscowość w kanadyjskiej prowincji Ontario, zazwyczaj kojarzona z spokojnym życiem w otoczeniu natury, stała się niespodziewanym centrum zainteresowania dzięki działaniom lokalnej policji. Celem operacji było przechwycenie nielegalnych substancji psychodelicznych, co ujawniło zaskakująco dużą liczbę produktów zawierających grzyby halucynogenne. W tym kontekście chcemy przybliżyć...

Saiba mais
|< .... 107108109110111112113114115116117 .... >|
Showing 445 to 448 of 910 (228 Pages)