Blog navigation
Latest posts
Latest comments

Popular posts

Sort by:
  • Czym są piny w growkicie i jak wpływają na uprawę grzybów
    Czym są piny w growkicie i jak wpływają na uprawę grzybów
    92 Views

Czym są piny w growkicie i jak wpływają na uprawę grzybów Wprowadzenie do uprawy grzybów z growkit Growkity to jedno z najpopularniejszych rozwiązań dla osób zainteresowanych własną uprawą grzybów psylocybinowych. Wynika to z faktu, że oferują one relatywnie prosty i szybki sposób na rozpoczęcie hodowli. Jednak, zanim będziemy mogli cieszyć się efektami naszej pracy, musimy zrozumieć, czym są tak zwane piny i jakie mają znaczenie w procesie wzrostu grzybów. Co to są piny? W kontekście...

Дізнайтеся більше
  • Kontrowersyjna lokalizacja laboratorium z grzybami halucynogennymi w Sydney
    Kontrowersyjna lokalizacja laboratorium z grzybami halucynogennymi w Sydney
    92 Views

Kontrowersyjna lokalizacja laboratorium z grzybami halucynogennymi w Sydney Policja z Nowej Południowej Walii ostatnio odkryła tajne laboratorium znajdujące się w niepozornym mieszkaniu w Sydney, gdzie uprawiano grzyby halucynogenne. Znalezisko wywołało falę dyskusji na temat nielegalnej hodowli grzybów psylocybinowych, które są znane ze swoich właściwości psychoaktywnych. Przebieg Operacji Policyjnej Po serii dochodzeń funkcjonariusze dokonali nalotu na apartament, odkrywając rozbudowane...

Дізнайтеся більше
  • Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    Magiczne grzyby w wilgotnym lokum – recenzja mangi 18+
    92 Views

Magiczne Grzyby w Wilgotnym Lokum – Recenzja Mangi 18+ W branży komiksowej Japonii manga była zawsze platformą do eksploracji niekonwencjonalnych tematów. Jednym z nich jest publikacja zatytułowana "Co się stało, gdy moja przestrzeń stała się tak wilgotna, że zaczęły w niej rosnąć magiczne grzyby, a ja je zjadłem i dostałem supermoc". Złożoność tej mangi zdecydowanie przyciąga uwagę – i nie bez powodu. Specjalistyczne spojrzenie na unikalną fabułę Ta manga, skierowana do dorosłych, zabiera...

Дізнайтеся більше
  • Nowe magiczne grzyby odkryte w Afryce są nieznanym gatunkiem
    Nowe magiczne grzyby odkryte w Afryce są nieznanym gatunkiem
    92 Views

Nowe magiczne grzyby odkryte w Afryce są nieznanym gatunkiem Odkrycie nowych gatunków w świecie przyrody zawsze wzbudza duże zainteresowanie zarówno naukowców, jak i miłośników przyrody. Niedawno w Afryce natrafiono na unikalny gatunek magicznych grzybów, który z pewnością przyciągnie uwagę świata naukowego oraz entuzjastów mikologii. Przyjrzyjmy się bliżej temu fascynującemu odkryciu na kontynencie afrykańskim. Odkrycie i klasyfikacja nowego gatunku Znalezisko magicznych grzybów w Afryce,...

Дізнайтеся більше
|< .... 99100101102103104105106107108109 .... >|
Showing 413 to 416 of 910 (228 Pages)