Blog navigation
Najnowsze posty
Ostatnie komentarze

Popularne posty

Sortuj według:
  • Uzdrawiacz duchowy oferujący magiczne grzyby unika skazania za handel narkotykami
    Uzdrawiacz duchowy oferujący magiczne grzyby unika skazania za handel narkotykami
    98 Wyświetlenia

Uzdrawiacz duchowy oferujący magiczne grzyby unika skazania za handel narkotykami Niewielkie miasteczko Clunes w stanie Wiktoria kryje w sobie historię, która obiegła cały świat dzięki nietypowemu przypadkowi związanemu z grzybami psylocybinowymi. Deanne Mathews, znana w lokalnej społeczności jako duchowy uzdrawiacz, stała się centralną postacią tej sprawy. Mathews prowadziła sesje terapeutyczne w swoim saharańskim ośrodku wellness, podczas których stosowane były **magic mushrooms**, znane...

Dowiedz się więcej
  • Kierowcy ciężarówek zatrzymani z 36 milionami dolarów marihuany i grzybami psychodelicznymi w New Jersey
    Kierowcy ciężarówek zatrzymani z 36 milionami dolarów marihuany i grzybami psychodelicznymi w New Jersey
    98 Wyświetlenia

Kierowcy ciężarówek zatrzymani z 36 milionami dolarów marihuany i grzybami psychodelicznymi w New Jersey Kolejna spektakularna operacja policyjna zakończyła się zatrzymaniem kierowców ciężarówek przewożących pokaźną ilość nielegalnych substancji. W New Jersey schwytano dwóch mężczyzn, którzy transportowali zarówno marihuanę, jak i grzyby psychodeliczne o łącznej wartości 36 milionów dolarów. Operacja, prowadzona z precyzją godną najlepszych detektywów, ujawniła skalę zorganizowanego...

Dowiedz się więcej
  • Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem
    Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem
    98 Wyświetlenia

Luksusowy retreat z grzybami halucynogennymi - czego się nauczyłem W dzisiejszych czasach coraz więcej ludzi poszukuje alternatywnych metod odkrywania swojego wnętrza i poszerzania świadomości. Jednym z coraz popularniejszych trendów są reteraty z użyciem grzybów halucynogennych, takich jak psylocybina. Jako uznany ekspert z dziedziny psychodelików, wielokrotnie uczestniczyłem w takich wydarzeniach, a swoje doświadczenia zebrałem, aby dzielić się wartościową wiedzą na drpsy.eu. Czym są...

Dowiedz się więcej
  • Czym są piny w growkicie i jak wpływają na uprawę grzybów
    Czym są piny w growkicie i jak wpływają na uprawę grzybów
    98 Wyświetlenia

Czym są piny w growkicie i jak wpływają na uprawę grzybów Wprowadzenie do uprawy grzybów z growkit Growkity to jedno z najpopularniejszych rozwiązań dla osób zainteresowanych własną uprawą grzybów psylocybinowych. Wynika to z faktu, że oferują one relatywnie prosty i szybki sposób na rozpoczęcie hodowli. Jednak, zanim będziemy mogli cieszyć się efektami naszej pracy, musimy zrozumieć, czym są tak zwane piny i jakie mają znaczenie w procesie wzrostu grzybów. Co to są piny? W kontekście...

Dowiedz się więcej
|< .... 96979899100101102103104105106 .... >|
Showing 401 to 404 of 910 (228 Pages)