Blog navigation
Najnowsze posty
Ostatnie komentarze

Popularne posty

Sortuj według:
  • Świat psychodelików zyskuje na znaczeniu w biznesie
    Świat psychodelików zyskuje na znaczeniu w biznesie
    85 Wyświetlenia

Świat psychodelików zyskuje na znaczeniu w biznesie W ostatnich latach coraz więcej mówi się o powrocie substancji psychodelicznych na salony medycyny, nauki, a także biznesu. Substancje takie jak LSD, psylocybina, DMT czy MDMA, których badania były w przeszłości przerywane lub ograniczane, teraz przeżywają swoisty renesans. Na czym polega ten nowy trend i jakie konsekwencje może mieć dla różnorodnych sektorów życia społecznego i biznesowego? W artykule opowiada o tym ekspert w tej...

Dowiedz się więcej
  • Zatrzymania grzybów psilocybinowych przez organy ścigania znacznie wzrosły w latach 2017-2022
    Zatrzymania grzybów psilocybinowych przez organy ścigania znacznie wzrosły w latach 2017-2022
    85 Wyświetlenia

Zatrzymania grzybów psilocybinowych przez organy ścigania znacznie wzrosły w latach 2017-2022 **Doktor PSY** | Ekspert w dziedzinie psychodelików i zdrowia psychicznego Artykuł omawia dynamiczny wzrost zatrzymań grzybów psilocybinowych przez organy ścigania w USA w latach 2017-2022. W tym okresie liczba przypadków, w których skonfiskowano te grzyby, wzrosła w zatrważającym tempie. W oparciu o dane dostarczone przez National Institute on Drug Abuse (NIDA), poniżej przedstawiam szczegółowy...

Dowiedz się więcej
  • Psylocybina to temat badań nad magicznymi grzybami
    Psylocybina to temat badań nad magicznymi grzybami
    85 Wyświetlenia

Psylocybina jako temat badań nad magicznymi grzybami Psylocybina, aktywny składnik występujący w tak zwanych „magicznych grzybach”, przez lata była przedmiotem licznych badań naukowych. W ostatnich dekadach wzrasta zainteresowanie tym związkiem chemicznym ze względu na jego potencjalne korzyści terapeutyczne. Doktor PSY, uznany ekspert w dziedzinie neuropsychologii, opisuje psylocybinę jako substancję o...

Dowiedz się więcej
  • Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie
    Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie
    85 Wyświetlenia

Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się nad mocą natury i jej wpływem na nasze życie psychiczne? Jednym z najnowszych trendów zdobywających popularność jest truffelceremonie – wyjątkowe doświadczenie, które może odmienić twoje życie. W tym artykule podzielę się swoją podróżą przez ten fascynujący rytuał, opisując nie tylko jego przebieg, ale również moje osobiste przemyślenia i odkrycia. Zanurzcie się we mnie i odkryjcie fascynujący...

Dowiedz się więcej
|< .... 172173174175176177178179180181182 .... >|
Showing 705 to 708 of 910 (228 Pages)