Blog navigation
Najnowsze posty
Ostatnie komentarze

Popularne posty

Sortuj według:
  • Psyence Biomedical uzyskał zgodę na badania kliniczne fazy IIb z psylocybiną
    Psyence Biomedical uzyskał zgodę na badania kliniczne fazy IIb z psylocybiną
    60 Wyświetlenia

Psyence Biomedical Uzyskał Zgodę na Badania Kliniczne Fazy IIb z Psylocybiną Świat nauki zrobił kolejny krok w kierunku lepszego zrozumienia potencjału psylocybiny w leczeniu zaburzeń psychicznych. Firma Psyence Biomedical otrzymała aprobatę na prowadzenie badań klinicznych fazy IIb z udziałem tego związku. Projekt ten jest kamieniem milowym w poszukiwaniach alternatywnych terapii dla pacjentów zmagających się z problemami natury psychicznej i emocjonalnej. Psylocybina: Czym Jest i Jak...

Dowiedz się więcej
  • Mikologiczne badania mogą przynieść niezwykłe rezultaty w Auckland
    Mikologiczne badania mogą przynieść niezwykłe rezultaty w Auckland
    60 Wyświetlenia

Mikologiczne badania mogą przynieść niezwykłe rezultaty w Auckland Wprowadzenie do badań mikologicznych Mikologia to nauka o grzybach, która zyskuje coraz większe znaczenie w dzisiejszym świecie. W Auckland prowadzone są nowatorskie badania, które mają na celu odkrycie potencjalnych korzyści zdrowotnych i terapeutycznych, jakie kryją się w tych niezwykłych organizmach. Na stronie drpsy.eu można znaleźć artykuły na ten temat, które szeroko omawiają znaczenie tych badań. Potencjalne korzyści...

Dowiedz się więcej
  • Zatrzymanie operacji produkcji grzybów halucynogennych w San Diego z udziałem dzieci
    Zatrzymanie operacji produkcji grzybów halucynogennych w San Diego z udziałem dzieci
    60 Wyświetlenia

Zatrzymanie operacji produkcji grzybów halucynogennych w San Diego z udziałem dzieci W ostatnim okresie w San Diego ujawniono nielegalną operację produkcji psylocybiny, w której, co budzi szczególne oburzenie, uczestniczyły dzieci. Zatrzymanie tej działalności odsłania nieetyczne praktyki, jakie mogą się pojawić w branży związanej z produkcją substancji psychodelicznych. Warto przyjrzeć się bliżej, jakie konsekwencje prawne oraz społeczne niesie za sobą taki proceder. Co to jest...

Dowiedz się więcej
  • PsychedeliCare inicjuje obywatelską kampanię na rzecz terapii z użyciem psychodelików
    PsychedeliCare inicjuje obywatelską kampanię na rzecz terapii z użyciem psychodelików
    60 Wyświetlenia

PsychedeliCare: Nowa Era w Terapii z Użyciem Psychodelików Współczesna medycyna wkracza w erę, w której zastosowanie psychodelików w terapii psychologicznej zaczyna być nie tylko akceptowane, ale również promowane. Coraz więcej badań potwierdza ich skuteczność, co staje się fundamentem dla nowych inicjatyw. Jedną z takich inicjatyw jest PsychedeliCare, organizacja, która zainicjowała obywatelską kampanię mającą na celu wprowadzenie terapii psychodelicznych do głównego nurtu opieki...

Dowiedz się więcej
|< .... 198199200201202203204205206207208 .... >|
Showing 809 to 812 of 910 (228 Pages)