Blog navigation
Laatste berichten
Laatste Reacties

Geplaatst in :"2024 - Augustus"

Sorteer op:
  • Jaden Smith wspomina o doświadczeniach z grzybami halucynogennymi, eksperci ostrzegają
    Jaden Smith wspomina o doświadczeniach z grzybami halucynogennymi, eksperci ostrzegają
    38 Keer bekeken

Jaden Smith wspomina o doświadczeniach z grzybami halucynogennymi, eksperci ostrzegają Jaden Smith, syn słynnego aktora Willa Smitha, podzielił się swoimi doświadczeniami związanym z grzybami halucynogennymi w okresie dorastania. O ile młody aktor twierdzi, że substancje te miały na niego pozytywny wpływ, eksperci ostrzegają przed ich stosowaniem, zwłaszcza w młodym wieku. Zachęcamy do zgłębiania tego tematu, aby zrozumieć zarówno perspektywy użytkowników, jak i ryzyka z tym związane....

Lees meer
  • Australia wprowadza psychedeliki do terapii, ale ostrożnie
    Australia wprowadza psychedeliki do terapii, ale ostrożnie
    72 Keer bekeken

Australia wprowadza psychedeliki do terapii, ale ostrożnie Australia robi krok naprzód w dziedzinie terapii psychodelicznej, wprowadzając nowe metody leczenia oparte na substancjach psychedelicznych. Jednakże, podobnie jak w przypadku innych rozwiązań z dziedziny zdrowia psychicznego, podejście to jest realizowane z dużą dozą ostrożności i przemyślenia. Wprowadzenie Australia stała się jednym z nielicznych krajów na całym świecie, które zdecydowały się na formalne wdrożenie terapii opartych...

Lees meer
  • Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie
    Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie
    53 Keer bekeken

Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się nad mocą natury i jej wpływem na nasze życie psychiczne? Jednym z najnowszych trendów zdobywających popularność jest truffelceremonie – wyjątkowe doświadczenie, które może odmienić twoje życie. W tym artykule podzielę się swoją podróżą przez ten fascynujący rytuał, opisując nie tylko jego przebieg, ale również moje osobiste przemyślenia i odkrycia. Zanurzcie się we mnie i odkryjcie fascynujący...

Lees meer
  • Zwiększ swoje może świadome dzięki psilocybinie, Lion's Mane i niacynie
    Zwiększ swoje może świadome dzięki psilocybinie, Lion's Mane i niacynie
    39 Keer bekeken

Zwiększ swoje może świadome dzięki psilocybinie, Lion's Mane i niacynie Jednym z najbardziej fascynujących aspektów współczesnej nauki jest odkrywanie, jak różne substancje mogą wpływać na naszą świadomość i zdrowie psychiczne. Trzy z takich substancji, które zdobywają coraz większą uwagę, to psylocybina, Lion's Mane (soplówka jeżowata) oraz niacyna (witamina B3). W tym artykule zgłębimy, jak te składniki mogą wspierać wzrost świadomości i poprawiać jakość życia. Psylocybina – naturalne...

Lees meer
|< .... 1011121314151617181920 .... >|
Showing 57 to 60 of 210 (53 Pages)