Blog navigation
Najnowsze posty
Ostatnie komentarze

Psychodelic news - blog i forum

Psychodelic news - blog i forum by drPSY.eu

Sortuj według:
  • Psilocybina wykazuje długoterminowe właściwości przeciwdepresyjne
    Psilocybina wykazuje długoterminowe właściwości przeciwdepresyjne
    61 Wyświetlenia

Psilocybina wykazuje długoterminowe właściwości przeciwdepresyjne Psilocybina, substancja psychoaktywna występująca naturalnie w niektórych gatunkach grzybów, zyskała na uwadze jako potencjalny środek terapeutyczny w leczeniu depresji. Wyniki najnowszych badań wskazują, że psilocybina może mieć długotrwałe właściwości przeciwdepresyjne, co budzi nadzieje na nowe, skuteczne metody leczenia. Co to jest psilocybina? Psilocybina jest związkiem chemicznym, który zaliczany jest do grupy tzw....

Dowiedz się więcej
  • Jaden Smith wspomina o doświadczeniach z grzybami halucynogennymi, eksperci ostrzegają
    Jaden Smith wspomina o doświadczeniach z grzybami halucynogennymi, eksperci ostrzegają
    54 Wyświetlenia

Jaden Smith wspomina o doświadczeniach z grzybami halucynogennymi, eksperci ostrzegają Jaden Smith, syn słynnego aktora Willa Smitha, podzielił się swoimi doświadczeniami związanym z grzybami halucynogennymi w okresie dorastania. O ile młody aktor twierdzi, że substancje te miały na niego pozytywny wpływ, eksperci ostrzegają przed ich stosowaniem, zwłaszcza w młodym wieku. Zachęcamy do zgłębiania tego tematu, aby zrozumieć zarówno perspektywy użytkowników, jak i ryzyka z tym związane....

Dowiedz się więcej
  • Australia wprowadza psychedeliki do terapii, ale ostrożnie
    Australia wprowadza psychedeliki do terapii, ale ostrożnie
    85 Wyświetlenia

Australia wprowadza psychedeliki do terapii, ale ostrożnie Australia robi krok naprzód w dziedzinie terapii psychodelicznej, wprowadzając nowe metody leczenia oparte na substancjach psychedelicznych. Jednakże, podobnie jak w przypadku innych rozwiązań z dziedziny zdrowia psychicznego, podejście to jest realizowane z dużą dozą ostrożności i przemyślenia. Wprowadzenie Australia stała się jednym z nielicznych krajów na całym świecie, które zdecydowały się na formalne wdrożenie terapii opartych...

Dowiedz się więcej
  • Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie
    Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie
    67 Wyświetlenia

Ik deed truffelceremonie – odkryj moją fascynującą doświadczenie Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się nad mocą natury i jej wpływem na nasze życie psychiczne? Jednym z najnowszych trendów zdobywających popularność jest truffelceremonie – wyjątkowe doświadczenie, które może odmienić twoje życie. W tym artykule podzielę się swoją podróżą przez ten fascynujący rytuał, opisując nie tylko jego przebieg, ale również moje osobiste przemyślenia i odkrycia. Zanurzcie się we mnie i odkryjcie fascynujący...

Dowiedz się więcej
|< .... 156157158159160161162163164165166 .... >|
Showing 641 to 644 of 910 (228 Pages)