Blog navigation
Latest posts
Latest comments

Popular posts

Sort by:
  • Nowy projekt ustawy dotyczący badań nad grzybami psylocybinowymi przeszedł przez komitet Zgromadzenia NJ
    Nowy projekt ustawy dotyczący badań nad grzybami psylocybinowymi przeszedł przez komitet Zgromadzenia NJ
    85 Views

Nowy projekt ustawy dotyczący badań nad grzybami psylocybinowymi przeszedł przez komitet Zgromadzenia NJ Ostatnie decyzje prawne podejmowane w stanie New Jersey przyciągają uwagę nie tylko naukowców, ale i opinii publicznej. W ostatnich dniach, nowa ustawa dotycząca badań nad **grzybami psylocybinowymi** pomyślnie przeszła proces legislacyjny w komitecie Zgromadzenia NJ. Projekt ustawy, który budzi wiele kontrowersji, stanowi przełom w badaniach nad zastosowaniami medycznymi substancji...

Find out more
  • Odkrywanie magii: Moja osobista podróż z grzybami halucynogennymi
    Odkrywanie magii: Moja osobista podróż z grzybami halucynogennymi
    85 Views

Odkrywanie magii: Moja osobista podróż z grzybami halucynogennymi Jako doktor nauk przyrodniczych i psychodelicznych, zajmuję się badaniem wpływu grzybów halucynogennych na ludzki umysł i ciało. Moja podróż z tymi niezwykłymi organizmami rozpoczęła się wiele lat temu i do dziś trwa, pełna nowych odkryć i zaskoczeń. W niniejszym artykule pragnę podzielić się swoją wiedzą i doświadczeniami, które zgromadziłem jako ekspert w dziedzinie psychodelików. Zrozumienie natury grzybów halucynogennych...

Find out more
  • Naukowe potwierdzenie skuteczności protokołów mikrodozowania
    Naukowe potwierdzenie skuteczności protokołów mikrodozowania
    85 Views

Naukowe potwierdzenie skuteczności protokołów mikrodozowania Autor: Doktor PSY. Ekspert w dziedzinie badań nad neurobiologią i zastosowaniami terapeutycznymi substancji psychoaktywnych. Posiada wieloletnie doświadczenie praktyczne w analizie wpływu mikrodozowania na zdrowie psychiczne. Wprowadzenie do tematu mikrodozowania Mikrodozowanie, czyli przyjmowanie małych, sub-percepcyjnych dawek substancji psychoaktywnych takich jak psylocybina, zyskuje na popularności jako metoda wspomagania...

Find out more
  • Zastosowanie ekstrakcji psylocybiny w Kanadzie
    Zastosowanie ekstrakcji psylocybiny w Kanadzie
    85 Views

Zastosowanie ekstrakcji psylocybiny w Kanadzie Psylocybina, semi-syntetyczny alkaloid, znana jest ze swojego działania psychodelicznego i od lat cieszy się zainteresowaniem naukowców i entuzjastów alternatywnych sposobów leczenia. W Kanadzie, gdzie prawo dotyczące badań nad substancjami psychodelicznymi jest stosunkowo łagodne, ekstrakcja psylocybiny staje się coraz bardziej zaawansowanym procesem. Co to jest psylocybina? Psylocybina to substancja psychoaktywna...

Find out more
|< .... 217218219220221222223224225226227 .... >|
Showing 885 to 888 of 910 (228 Pages)